Bruxelles

Capitala multilingva a Belgiei este sediul Familiei Regale, a Parlamentului Eurpean si a Comisie Europene, precum si resedinta numeroaselor organizatii internationale.


 

Plecari in fiecare zi de miercuri  incepand cu luna martiie:

 

Chao Chow Palace 3* – situat în inima Saint-Josse-ten-Noode / Sint-Joost-ten-Node, Chao Chow Palace Hotel este un punct ideal de unde se poate descoperi Bruxelles. Cu situarea sa la doar 1 km de oraş şi 30 km de aeroport, acest hotel de 4-stele atrage numeroşi turişti în fiecare an. De asemenea se ajunge foarte uşor şi la Nord Station Brussels, Le Botanique, Teatrul National.
Pentru aceasta, hotelul oferă cele mai bune servicii şi dotări. Bar, concierge, lift, restaurant, spălătorie sunt doar câteva dintre facilităţile care diferenţiază hotelul Chao Chow Palace Hotel de alte hoteluri din oraş. Dotările din hotel au fost alese cu grijă pentru cel mai înalt grad de confort şi delectare, având cinematograf intern, TV satelit/cablu, facilitate de călcat, televizor, aer condiţionat în fiecare cameră.

bruxelles

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Bruxelles si retur
• Taxele de aeroport

• 5 zile/4 nopti cazare  mic dejun inclus hotel Chao Chow Palace 3* (sau hotel similar)

Pret
• de la 199 € / persoana in camera dubla cazare mic dejun inclus


 

Best Western City Centre 3* – Acest hotel este o plimbare de 15 minute de la Old Quebec City şi Quebec Centrul de Convenţii. Acesta dispune de o piscină interioară, jacuzzi şi camere spaţioase, cu Wi-Fi gratuit.Best Western Plus Centrul oraşului este la 10 minute de Parcul câmpurile de luptă şi Quebec Muzeul Naţional de Arte Plastice. Laurier Mall Quebec şi Quebec City Aquarium sunt ambele în termen de 12 km.TV prin cablu şi filtru de cafea sunt standard, în fiecare cameră clasic la Best Western City Centre Plus. Toate camerele includ un birou şi o baie mare, privată, cu topuri contra marmura.

bruxelles1

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Bruxelles si retur
• Taxele de aeroport

• 5 zile/4 nopti cazare mic dejun inclus  hotel Best Western City Centre 3* (sau hotel similar)

Pret
• de la 225 € / persoana in camera dubla cazare mic dejun inclus