Circuit si sejur in Madagascar, piatra pretioasa de la capatul lumii!

Baobab in LOVE!

Si baobabii se iubesc in Madagascar!

Atractii in Madagascar:

Antananarivo

Cel mai mare oras din Madagascar si capitala a tarii – Antananarivo este situat in centrul insulei la altitudinea de 1600 m. Fondat in 1625 de regele Andrianjaka, orasul a fost pentru o vreme din 1793 capitala regilor Merina, iar dupa ce regele Radama I a cucerit insula, unificand micile regate, Antananarivo a devenit capitala intregii insule. Capturat in 1895 de francezi, Antananarivo a fost incorporat in Protectoratul Madagascar; in perioada coloniala orasul s-a numit Tananarive. Printre atractiile orasului se numara: orasul vechi colonial; situl Ambohimanga, unde se afla ruinele fostului palat regal; Lacul Anosy, Parcul Lemurienilor aflat la 12 km de oras.

Ranomafana

Parcul National Ranomafana este unul dintre cele mai populare parcuri din Madagascar si se intinde pe o suprafata de circa 41.600 ha, in partea de sud a insulei la aproximativ 6,5 km de orasul Ambodiamontana. Parcul ofera turistilor posibiltatea de a se bucura de natura nealterata, cu paduri tropicale si cascade spectaculoase, dar si sa observe speciile de lemurieni si fossa (felina de prada intalnita doar in Madagascar) sau alte vietati specifice locului. Parcul a fost constituit in 1991 in scopul de a conserva numeroasele specii de flora si fauna rare din aceasta parte a insulei.

Isalo

Parcul National Isalo se gaseste in regiunea Ihorombe din sudul Madagascarului in vecinatatea oraselor Ranohira, Toliara si Ihosy. Datorita structurii sale geologice in care predominante sunt gresiile si alte roci usor erodabile, intreaga zona este alcatuita din canioane aflate in alternanta cu platouri din care tasnesc stanci si zone acoperite de paduri sau pasuni. Terenul parcului se desfasoara in altitudine intre 820 – 1240 m. Flora parcului include peste 340 de specii de plante angiosperme si gimnosperme dintre care 238 sunt endemice, iar fauna parcului include 82 de specii de pasari, 33 de specii de reptile, 15 specii de batracieni, 14 specii de mamifere si 14 specii de lemurieni.

 

Circuitele recomandate de catre Unique au Monde pentru a descoperi piatra pretioasa de la capatul lumii Madagascar:

  • Sejururi (hotelurile pe plaja) recomandate de catre Unique au Monde pentru vacanta Dvs in Madagascar

Nosy Be island:

Ravintsara Wellness Hotel****

Sangany Lodge***

Anjiamarango beach resort ***

Vanila Hotel***sup.

Royal Beach Hotel****

Les Boucaniers***

Nosy Komba  island:

Tsara Komba Lodge****( Groupe High Spirit Lodges)

Nosy Sakatia island:

Sakatia Lodge**

Nosy Tsarabanjina island:

Constance Lodge Tsarabanjina****

 

Saint Marie island:

Princess Bora lodge***sup.

VANIVOLA HOTEL***

Soanambo Hotel ****

Masoandro Hotel ***

Hotel Lakana**

Plaja Ifanty in sudvest langa Toliara:

Les Dunes d’Ifaty***

Le Paradisier***

Hotel de la Plage**

Le Nautilus**

Zona Morondava in vest:

Palissandre Côte Ouest****

Chez Maggie le Masoandro**

 

Daca nu stiti ce inseamna sa calatoriti in Madagascar aflati de AICI:

Isalo_natural_pool4