Sudul insulei Madagascar circuit combinat cu sejur si plaja in IFATY (15zile / 14 nopti) 2.210 €

Unique au Monde va trimite intr-o destinatie unica une veti putea vedea 12 mii de specii de plante si animale unice in lume, patria boababilor, a vaniliei si a inconfundabililor lemuri!

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Sudul insulei Madagascar combinat cu sejur si plaja in IFATY (15zile / 14 nopti) 

TARIF  / PERSOANA

2.210

Plecare din: BUCURESTI

Servicii incluse:

Bilet de avion pentru zbor intern Tulear – Antananarivo;
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
Mesele mentionate in program: 14 Mic dejun
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Bacsis ghizi locali si soferi
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Transportul se va face cu autocar privat
Taxe de oras pentru turisti

Supliment pentru  hoteluri standard mai ridicat:
SINGLE: 915 Euro – DOUBLE: 510 Euro/person
Supliment pentru : Demipensiune : 195 Euro – pensiune completa : 490 Euro

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Antananarivo-  Bucuresti cu Turkish Airlines – tarif cuprins intre 500 – 800 euro in functie de disponibilitate!

 

O noua posibilitate de a vizita sudul insulei incepand sa vizitati Ampefy si  Analavory.  Cu masina ( autocar) veti vizita  Ranomafana si Parcul National Isalo  precum si rezervatia  Anja. In Tulear  veti vizita  Arboretum si apoi veti fi preluati si condusi catre IFATY . Sejur la plaja cu excursii optionale la rezervatia Reniala , sporturi acvatice,  etc..Zbor catre Tana.

Prima zi : EUROPA – ANTANANARIVO

Veti fi preluati la aeroportul international Ivato  si condusi catre hotel. Cazare la hotel

A doua zi: ANTANANARIVO – AMPEFY (125 Km aprox 2,5ore cu masina)

Mergeti prin tinutul muntos spre vest.Va opriti si vizitati parcul cu lemuri unde aproximativ de 9 specii de lemuri pot  sari liberi intr-un parc de 5 ha. Va veti opri intr-un micut sat si veti vedea multe familii care prelucreaza cutiile de bere folosite si care fac din materiale reciclabile autoturisme in miniatura care sunt exportate in intreaga lume. Veti continua prin zona vulcanica si veti sosi la Ampefy, innoptand la hotel langa lacul Kavitaha.

A treia zi: AMPEFY ANALAVORY

Vizitati imprejurimile si cascada lacului Lily.  Veti vizita Geysirs of Analavory intr-o frumoasa lume vulcanica. Veti innopta in acelasi hotel.

A patra zi: AMPEFY – ANTSIRABE (295 Km  aprox 6 ore cu masina)

Veti continua printr-una dintre cele mai reci zone muntoase din Madagascar. De la Soavinandriana pana la Faratsiho, apoi pana la Sambaina, veti ajunge apoi pe drumul national  7, si va veti continua drumul pana la  Antsirabe. In aceasta zona exista multe orezarii in terase pe pantele dealurilor. Veti face turul „orasului apelor” – aici existand multe ape minerale termale si veti vedea si doua lacuri  de cratere. Veti vizita un atelier unde se fac miniaturi din materiale reciclabile. Cazare la hotel

A cincea zi : ANTSIRABE – RANOMAFANA (240 Km aprox 5 ore cu masina)
Dupa micul dejun veti porni catre  Ranomafana – un parc national de padure tropicala care este „casa” diferitelor specii de lemuri (lemurii bambusilor de aur,lemurii maronii), pasari , cameleoni si broaste. Va veti opri in Ambositra pentru a vizita centre de artizanat  din lemn Zafimaniry . Veti continua catre  Ranomafana. Dupa  check-in la hotel, va veti plimba noaptea sa vedeti speciile nocturne de animale. Intoarcere la hotel.

A sasea zi : RANOMAFANA – FIANARANTSOA (85 Km aprox 1,5 ore cu masina)

Dupa micul dejun , veti vizita parcul national de aproximativ 40’000 hectare cu lemuri, cameleoni, paienjeni, broaste, mare varietate de orhidee si plante medicinale. Doar in 1986 s-a descoperit lemurul auriu de bambus aici. In aceasta zona veti gasi mai mult de 100 de specii de pasari. Dupa pranz , ajungeti la  Fianarantsoa – capitala tribului Betsileo . Peste noapte veti fi cazati la hotel
A saptea zi : FIANARANTSOA – RANOHIRA (295 Km aprox 5,5 ore cu masina)

Se porneste devreme catre Ranohira. Va veti opri la Ambalavao – centrul comercil din sudul regiunii Betsileo ,renumite prin oamenii sai , arte si meserii, veti vizita producatori de vin si veti face  degustari , veti vizita fabrica „Antemoro Paper”(cu exceptie duminca). Aci se fabrica o hartie fina decorata cu flor creata din fibre numite „Avoha”. O alta oprire va fi la 12km sud de Ambalavao pentru a vizita parcul Anja park, unde puteti vedea alte specii de lemuri  Katta cu inele pe coada in mediul lor natural. Veti ajunge la Ranohira in jurul apusului de soare, veti innopta la hotel.

A opta zi: RANOHIRA

Dimineata veti pleca catre  National Park Isalo pentru a descoperi masivul  Isalo, cu ruinele din pietre nisipoase ,canioane, fauna edemica  (lemuri si plante edemice ex  Pachypodium , aloe,..) si veti innota in piscina naturala. Va veti intoarce seara la hotel

A noua zi : RANOHIRA – TULEAR – IFATY IFATY (240 Km aprox  4 ore cu masina  + 27 Km aprox 1,5 ore cu masina)

Dupa micul dejun porniti pe un drum drept catre  Tuléar. Peisajul este compus din tufe mari, palcuri dese de padure si cateva morminte  Mahafaly frumos decorate. Veti vizita  Arboretum cu numeroase plante edemice, veti continua cu 4WD catre Ifaty, o plaja frumoasa, 27kms distanta fata de oras, cu activitati pe plaja si pe mare. Veti innopta la hotel.

A zecea – atreisprezecea zi : IFATY

Zile libe de relaxare si plaja, sporturi acvatice etc.. optional puteti vizita zervatia  Renialau specii de baobabi, plante edemice si multe specii de pasari. Veti innopta la hotel.

A paisprezecea zi : IFATY – TULEAR – ANTANANARIVO (27 Km aprox 1,5 ora cu masina)

Va intoarceti la Tuléar cu  4WD transfer  la aeroport pentru zborul catre  Tana. Veti fi  transferati la hotel unde veti inopta.

A cinsprezecea zi : ANTANANARIVO – EUROPE

O excursie de o zi la  Ambohimanga – palatul regelui construit in varful dealului acoperit cu padure.Veti vizita o piata de artizanat si in finalul dupa amiezei veti fi transferati catre aeroport pentru a lua zborul catre Europa.

SOLICITA OFERTA