Sudul insulei Madagascar cu zile libere pentru plaja la Infaty (10 zile / 9 nopti) 1697 €

 Sudul insulei Madagascar cu zile libere pentru  plaja la Infaty (10 zile / 9 nopti

Unique au Monde va trimite intr-o destinatie unica une veti descoperi sudul spectaculos al insulei Madagascar cu  specii de plante si animale unice in lume. Veti trece prin parcuri naționale  Ranomafana și Isalo iar apoi vizitati plajele Ifaty si cultura locala!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

TARIF  / PERSOANA

1697

Plecare din: BUCURESTI

Servicii incluse:

Bilet de avion pentru zbor intern  Tulear – Antananarivo
Cazare 9 nopti la hotelurile de clasa medie, in tipul de camere specificat:
Mesele mentionate in program: 9 Mic dejun
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Calatoria cu masina de la Antananarivo la Tulear cu un conducător auto
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Bacsis ghizi locali si soferi
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Vizita de Ambohimanga și piața ambarcațiunilor
 4 × 4 transferul Tulear – Ifaty cu șofer și ghid local, combustibil inclus.
 

Tariful nu include:

  • Băuturi și achizițiile personale
  • excursii opționale și activități de apă pe Nosy Be
  • alte mese
  • Bilete de avion și taxa de aeroport pentru zborurile internationale
  • Asigurări private (accident, furt, bagaje, anulare, asistență etc.

Supliment pentru  hoteluri standard mai ridicat( acolo unde este posibil ):
SINGLE: 735 Euro – DOUBLE: 420 Euro/person
Supliment pentru : Demipensiune : 245 Euro – pensiune completa : 370 Euro

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Antananarivo-  Bucuresti cu Turkish Airlines – tarif cuprins intre 500 – 800 euro in functie de disponibilitate!

Hoteluri planificate pentru acest tur :

Numele orașului / standard Hotel / cel mai bun

Antananarivo / Lapasoa ** / **** ch Royal Rosewood. standard

Camere Antsirabe / călătorie ** / *** rezultat palat de flori

Ranomafana / Centr’est ** / SETAM Lodge *** (SETAM Lodge obligatorii demipensiune)

Fianarantsoa / Vila Sylvestre ** / *** Zomatel aripa nouă

Ranohira / Isalo Ranch ** / Isalo Rock Lodge **** demipensiune

Ifaty / Hotel Beach ** / ***  Paradisier

Antananarivo / Lapasoa ** / **** ch std Royal Rosewood

 

Ziua 1: EUROPA -ANTANANARIVO
Bine ati venit la aeroportul internațional Ivato ,  transfer la hotel, noapte la hotel.

Ziua 2: ANTANANARIVO – Antsirabe (169 km de aproximativ 3  ore.)

Vizitam Park Lemur, situat la 21 km de capitala. Această zonă este intinsa pe  4 Ha si  găzduiește mai multe specii de lemur din diferite regiuni din Madagascar, dar și  alte specii importante ai faunei și florei din Madagascar. Apoi parasim regiunea Antsirabe printre munți și câmpuri de orez. Sosim  în Antsirabe – numit „orașul de apă” din cauza numeroaselor izvoarelor termale precum  și din cauza existenței a două lacuri în cratere vulcanice: Lacul Andraikiba și legendarul lac Tritriva . Vizitam  Lacul Andraikiba și un atelier de lucru de  obiecte miniaturale realizate din materiale reciclate, precum si  un alt atelier unde se fac obiecte de corn de Zebu. Peste noapte cazare  la hotel.

Ziua 3: Antsirabe – Ranomafana (240 km de aproximativ 5 ore cu mașina.)

Dupa micul dejun, ne indreptam catre Ranomafana. Oprire  în Ambositra pentru a vizita unele ateliere Zafimaniry si magazine de arta, sculptura specializată in  lemn. Continuam drumul catre Ranomafana unde ne vom opri la hotel. Înainte de cină, plecam  pentru o vizită de-a lungul drumului  pentru a descoperirea specii de animale nocturne. Înapoi la hotel si noapte buna.

Patra zi: Ranomafana – Fianarantsoa (85 km de aproximativ 1,5 ore )

Micul dejun si tur al rezervatiei, intinsa pe aproximativ 40.000 de hectare, pentru a vedea lemuri diurni și alte specii de animale și plante (lemuri ca hapalémurs aureus, păsări, reptile, orhidee, multe soiuri de plante medicinale) și apoi  plecam catre  Fianarantsoa, ​​capitala tribului Betsileo. Peste noapte cazare  la hotel.
5-a zi: Fianarantsoa – Ranohira (295 km aproximativ 5,5 ore cu mașina.)

plecare  foarte debreme catre Ranohira cu o oprire la Ambalavao pentru a vizita o fabrică de hârtie .Antemoro: hârtie făcută din scoarța unui copac numit avoha. Oportunitatea de a vizita, de asemenea cramele, care sunt semnul distinctiv al regiunii Betsileo (ambele vizite nu se pot realiza duminica). După zece kilometri de la Ambalavao, facem o altă oprire pentru a vizita o rezervatie  mică într-o pădure, unde puteți vedea lemuri cu coadă-inel. Sosirea în Ranohira, peste noapte cazare la hotel.

6-a zi: Ranohira
Avem o zi întreagă pentru a explora parcul național al Isalo: fauna si flora cu  excepționala aloe Pachypodium și  vom vedea  o piscină naturală minunata . Înapoi la hotel după-amiaza târziu, noaptea cazare la hotel.

Ziua 7: Ranohira – Tulear – Ifaty (240 km circa 4 ore cu mașina + 27 km aproximativ 1,5 ore distanță )

Plecare, după micul dejun la Tulear printr-un drum drept prin tufișuri înalte și păduri de cactus mici, unele morminte tipice ale tribului Mahafaly, aceste mormanturi sunt curios lucrate  si  împodobite cu mândrie. Scurta oprire la 12 km înainte de intrarea în orașul Tulear pentru a vizita Antsokay Arboretum, o mică grădină botanică creata de către un botanist elvețian unde există o mare varietate de plante și cele mai multe animale amenințate în sud. Continuarea drumului catre  Tulear, apoi se face transfer cu  mașini 4×4 la Ifaty, o plajă frumoasă situat la 27 km de oraș pentru o după-amiază de relaxare și sporturi de apă. Peste noapte  cazare la hotel.

8-a zi: Ifaty

Zi de relaxare. Posibilitatea de sporturi acvatice (scufundări, snorkeling, pescuit, windsurfing, …), sau pot vizita rezervatia privata Reniala cu copaci baobab, păsări etc .. Peste noapte cazare la hotel.

9-a zi: Ifaty -TULEAR – ANTANANARIVO (27 km de aproximativ 1,5 ore )
Transfer la aeroport Tulear pentru zborul spre Antananarivo.  Intalnire la aeroport și transfer. Cazare peste noapte la hotel.

A 10-zi: ANTANANARIVO – EUROPA

Excursie la Ambohimanga pentru a vedea rămășițele fostului palat regal. Încă mai există cripte și mormintele regale, o baie sacra , un pit bull, o cabana unde marele rege Andrianampoinimerina o jucat o data  în Fanorona (un joc malgaș). Vizitam o piață tradițională pentru cumparaturi  de suveniruri. Trecerem pe la hotel  ca sa va odihniti putin, apoi sunteti transferati la aeroport pentru zborul înapoi Bucuresti.

 

SOLICITA OFERTA