Descopera minunile Egiptului ! Vacantele perfecte pentru sezonul rece din Romania ( septembrie – aprilie)

REZERVA 7 nopti la caldura in Egipt – Sea Gull 4+* all inclusive de la 479 EURO/persoana/pachet
REZERVA 7 nopti la caldura in Egipt – Pharaon Azur 5* all inclusive de la 459 Euro/persoana/pachet
REZERVA Vacanta ta de toamna in Egipt – de la 365 EURO/persoana/sejur All Inclusive Hotel 5*

Reciful din Marea Rosie

Reciful din Marea Rosie

Pentru cei mai aventurosi turisti si pentru cei care iubesc sporturile de apa, reciful din Marea Rosie este un motiv intemeiat pentru o vacanta in statiunile din Egipt. Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru scufundari, reciful egiptean este locul in care poti admira o multime de specii de pesti si plante subacvatice. Locurile ideale pentru o astfel de aventura in Marea Rosie sunt statiunile Sharm el Sheikh, Dahab si Hurghada.

Croaziera pe Nil

Croaziera pe Nil

Un alt motiv pentru o vacanta in Egipt si una dintre activitatile de neratat in regiune este o croaziera pe Nil.

Aceasta este cea mai bun metoda prin care se poate vizita zona nordica a tarii si prin care se pot admira numeroasele situri arheologice si piramidele descoperite de-a lungul timpului pe curgerea fluviului.

Valea Regilor

Valea Regilor

Valea Regilor se afla in apropiere de Luxor si este locul in care timp de 500 ani au fost inmormantati regii egipteni. Aceasta include 63 de morminte, de diferite marimi, de la cele mai mici si mai simple, pana la ansambluri complexe, ce includ peste 120 de incaperi.

Din pacate, in antichitate, toate aceste morminte au fost jefuite, in afara de celebrul mormant al lui Tutankhamon.

Muzeele egiptene

Cairo

Muzeele egiptene sunt cele care completeaza cu succes ceea ce turistii pot vedea in situraile arheologice, la Piramidele de la Giza si in Valea Regilor. Cel mai important muzeu de acest fel este Muzeul Egiptean din Cairo, ce include peste 120 000 de obiecte antice din regiune, de la papirusuri si monede la artefacte mortuare si chiar mumii.