Despre noi

Filosofia UNIQUE AU MONDE este născută din plăcerea noastră de a călători şi de a descoperi destinaţii neexploatate şi nepromovate încă. Aşa a încolţit ideea în minţile noastre să construim acest site; promitem tuturor clienţilor noştri să căutam continuu pentru ei locuri unice în lume, unde să-şi petreacă vacanţe relaxante sau aventuriere. Astfel, în fiecare zi, UNIQUE AU MONDE ajută mii de persoane dornice să călătorească, oferind posibilitatea de a găsi cazări şi variante de transport în funcţie de necesităţile fiecăruia.

Cu noi, specialişti pe piaţa turismului intern şi internaţional care acordă consiliere asemeni unui broker pe piaţa turismului, aveţi o serie de AVANTAJE:

câştigi TIMP şi BANI, scuteşti ore întregi de căutari pe care le-a consumat deja
beneficiezi de un foarte bun raport calitate/preţ, deoarece noi suntem afiliaţi furnizorilor internaţionali, deci nu avem adaosuri
intraţi în legatură directă cu hotelul sau agenţia de turism din ţara în care veţi călători
aveţi confirmarea instant a produsului cumpărat pe adresa Dvs de e-mail
aveti mereu recomandările noastre ca destinaţii de călătorie, poze, informaţii utile, hărţi, trasee – dacă alegeţi să călătoriţi cu maşina

Dacă nu acceptaţi nici una dintre propunerile noastre, nu veţi plăti nimic, deci nu aveţi nimic de pierdut.

Aveţi încredere în noi şi faceţi o cerere de ofertă pentru vacanţa Dvs.!

Suntem continuu interesaţi de opiniile şi comentariile cu privire la UNIQUE AU MONDE. Vă rugăm să ne scrieţi despre experienţele Dvs. pe adresa office@uniqueaumonde.ro, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut. Feedback-ul Dvs. este nepreţuit pentru noi si cu ajutorul clientilor nostri vom realiza o vacanta de neuitat multor oameni.