Istanbul

Puntea dintre Europa si Asia, un oras aflat la confluenta dintre cele doua continente !


 

Grand Ons 3* – Situat la 15 minute de Marele Bazar, Hotelul Grand Ons oferă room service disponibil nonstop și terasă pe acoperiş, cu piscină şi vedere panoramică la Marea Marmara.Camerele Hotelului Grand Ons sunt prevăzute cu parchet, TV prin satelit şi minibar. Fiecare cameră are baie privată cu o cadă și uscător de păr.Un mic dejun turcesc tip bufet cu pâine proaspătă şi măsline este disponibil zilnic în restaurantul principal, prevăzut cu ferestre mari şi vedere la oraş. Oaspeţii pot savura băuturi şi gustări de la snack bar şi Cafeneaua Aquarium.Hotelul Grand Ons este situat în districtul Laleli din Istanbul, la mai puţin de 500 de metri de staţia de tramvai Laleli şi Gara Aksaray. Aeroportul Atatürk se găseşte la 15 km.

 

istanbul

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Istanbul si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare mic dejun inclus  hotel Grand Ons 3 * (sau hotel similar)

Pret
• de la 153 € / persoana in camera dubla mic dejun inclus


 

Grand Liza 3*- are un restaurant turcesc cu vedere panoramică la Bosfor, Hotelul Grand Liza este la doar 600 de metri de Marele Bazar. Acesta oferă camere cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit.Camerele de la hotelul Liza sunt decorate în culori calde şi au mobilier simplu din lemn. Au minibar şi TV prin satelit. Unele camere au vedere la Marea Marmara. La restaurantul Terrace oaspeţii se pot bucura de fructe de mare şi kebab turcesc. Pub-ul american serveşte cocktailuri variate şi băuturi răcoritoare. Un birou de turism vă poate ajuta cu închirieri auto şi informaţii despre obiectivele locale de interes.Situat în districtul Kumkapi, Grand Liza Hotel la 15 minute de mers pe jos de Moscheea Albastră şi este la mai puţin de 2 km de Palatul Topkapi.

istanbul1

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Istanbul si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare  mic dejun inclus hotel Grand Liza 3*

Pret
• de la 166 € / persoana in camera dubla cu mic dejun (sau hotel similar)


Grand Mark Hotel 3* – Situat în cartierul Fatih din Istanbul, la o plimbare de 10 minute de Marele Bazar, Hotelul Grand Mark dispune de un restaurant turcesc şi oferă camere cu aer condiţionat, balcon şi vedere panoramică.Camerele sunt spaţioase şi au mobilier modern, baie din marmură cu uscător de păr, TV şi seif.În fiecare dimineaţă, restaurantul hotelului oferă un mic dejun tip bufet alcătuit din ceai fierbinte şi fructe proaspete. Alături de băuturile spirtoase turceşti, la bar se servesc băuturi răcoritoare. La mai puţin de 5 minute de mers pe jos se află numeroase restaurante cu fructe de mare.Majoritatea centrelor culturale şi istorice, inclusiv bisericile ortodoxe şi armene, pot fi găsite în apropiere, iar legăturile de transport public sunt la 1 kilometru distanţă. Hotelul oferă o recepţie deschisă 24 ore pe zi şi parcare privată gratuită în incintă.

istanbul2

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe companie de linie la Istanbul si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare mic dejun inclus hotel Grand Mark Hotel 3* (sau hotel similar)

 Pret
• de la 170 € / persoana in camera dubla cu mic dejun

 

IMPORTANT!

Pentru calatoria in Turcia este necesar PASAPORTUL valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!