Londra

 

Unul din cele mai cosmopolite oraşe din Europa şi din lume !


Plecari in fiecare zi de luni incepand cu luna martie:

Trinity House 2* – este o casă victoriană transformată, care asigură cazare la preţuri accesibile în cartierul Walthamstow din zona de nord-est a Londrei. Oferă un mic dejun continental, parcare gratuită şi camere cu TV şi cabină de duş.Camerele hotelului Trinity House sunt dotate cu frigider şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, au uscător de păr şi telefon.Există o staţie de autobuz în faţa proprietăţii, oferind curse regulate către centrul Londrei. Staţia de metrou Blackhorse Road este la 3 minute, iar parcul Walthamstow este la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

londra

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Londra si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare mic dejun inclus  hotel Trinity House 2*(sau hotel similar)

Pret
•  de la 199 € / persoana in camera dubla mic dejun inclus


King Solomon Hotel 2* –  Situat convenabil, la o scurtă plimbare de staţiile de metrou Golders Green şi Brent Cross şi la numai 15 minute de West End, Hotelul King Solomon vă oferă cazare la un excelent raport calitate/preţ.Toate camerele sunt confortabile şi au baie proprie şi TV.Numeroasele magazine şi restaurante din zona Golders Green înconjoară Hotelul King Solomon, iar Centrul Comercial Brent Cross se află în apropiere. De asemenea, hotelul vă oferă acces uşor la şoselele M1, A1 şi North Circular. În plus, autobuzele care deservesc staţia din faţa hotelului operează curse regulate la Stadionul Wembley din apropiere.

londra1

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Londra si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare  mic dejun inclus hotel King Solomon Hotel 2* (sau hotel similar)

Pret
•  de la 235 € / persoana in camera dubla mic dejun inclus


Viking 3* – Situat convenabil la 1,6 km de gara şi staţia de metrou Stratford, hotelul Viking are conexiuni excelente cu Londra şi toate aeroporturile importante. Parcarea este gratuită, iar recepţia este deschisă 24 de ore.Camerele moderne sunt dotate cu TV prin satelit, telefon şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Băile private din fiecare cameră dispun de uscător de păr, iar la cerere sunt disponibile pătuţuri.În cartierul Newham din estul Londrei există magazine, restaurante şi un teatru la doar 10 minute de mers pe jos de hotel.Micul dejun continental tip bufet cu autoservire este servit în fiecare dimineaţă în zona pentru luat masa aflată lângă holul spaţios, un loc unde oaspeţii se pot odihni şi relaxa.Canary Wharf şi Cartierul de Afaceri din Londra se află la 10 minute de mers cu maşina. Westminster, West End şi atracţiile din centrul Londrei pot fi vizitate în urma unei călătorii de 30 de minute cu metroul.

londra2

 

Detalii

Servicii incluse

• Zboruri directe la Londra si retur
• Taxele de aeroport
• 5 zile/4 nopti cazare mic dejun inclus hotel Viking 3* (sau hotel similar)

 Pret
• de la 245 € / persoana in camera dubla cu mic dejun