Sejur 7 nopti Le Paradisier*** langa plaja Ifanty in sud vest langa Toliara

Situat la capătul de sud al insulei Madagascar, la nord de orașul Tulear, Ifaty este un paradis liniștit in care scapati de agitația vieții de oraș. Hotelul Le Paradisier este înconjurat de împrejurimi minunate și este o locatie pentru relaxare si  fericire. Acest hotel fermecător construit din materiale naturale locale se îmbină armonios cu mediul.
Cazare la Hotel Le Paradisier este compus din:

La sosire, oaspeții Hotel Le Paradisier se pot bucura de un cocktail gratuit pe minunatul patio lemn cu vedere la ocean. Hotelul cuprinde o suită de lux pe malul mării, 10  bungalouri adorabile  fiecare cu o baie si mezanin nivel minunat oferind un balcon cu vedere de neegalat la mare, și 10 bungalouri duble cu fata la mare, cu baie, living si dormitor la etaj cu balcon. Suita are un pat cu baldachin uimitoare încadrată de un baldachin de material dantelă moale, baie de colț de pluș și o cameră de zi spațioasă.Poti lenevi în hamacele pe terasa împodobită și purtat de vânt la sunetul valurilor oceanului.

Mesele consistente delicioase sunt servite în restaurantul splendid Hotel Le Paradisier, care include fructe de mare delicii, precum și preparate din carne, iar pentru iubitorii de pizza este un fantastic cuptor pizza cu lemne amplasate în aer liber. O băutură în barul prietenos sau retrage la biblioteca confortabilă pentru a juca jocuri de salon.  Va puteti racori în superba piscina cu flux .

Descoperiti natura și peisajul minunat al laguna Ifaty pe o bicicletă de munte, sau intr-o  excursie in  rezervația naturală cu  fauna incredibile și speciile de floră din Madagascar. Puteti juca volei pe plajă, închiria un caiac sau o barcă cu pânze tradiționale, snorkeling in  recifele de corali fascinante, sau urmăriți balenele înoatand in sezon. Hotelul Le Paradisier este pentru  relaxare într-un cadru elegant


Suites 1 Pe malul mării
Bungalow-uri 20 single și duble
Lounge cu camera de zi în suită și o zonă de lounge în bungalouri
Cuptor pizza Afară
Bibliotecă
securitate 24h
Boutique / magazin Curio
plaja din apropiere
Lagună
Rezervație naturală
Volei
Snorkeling
pasăre ceas
Observarea balenelor
Navigație
bine situat